• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۲۸۳۴
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۸
یزد » علمی و فرهنگی

دستاوردهای چشمگیر استان یزد در حوزه بهداشت و درمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، از افتتاح ۳۲ طرح عمرانی، پیشرفت‌های پژوهشی و فناوری، و دستاورد‌های چشمگیر در حوزه‌های درمان و بهداشت خبر داد. 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، دکتر محمود نوری شادکام به ارائه مهمترین دستاورد‌های دانشگاه در یک سال گذشته پرداخت و گفت: در طول یک سال اخیر، در بخش طرح‌های عمرانی دانشگاه، ۳۲ طرح شامل بیمارستانها، مراکز بهداشتی و درمانی و طرح‌های تحقیقاتی در نقاط مختلف استان به بهره برداری رسید. این طرح‌ها شامل افتتاح پت اسکن، واحد اسکوپیه در بیمارستان شهید صدوقی و طرح‌ها متعدد دیگر در حوزه بهداشت و درمان بوده است.

وی افزود: ارزش کلی طرح‌های افتتاح شده به روز، بالغ بر پنج هزار میلیارد تومان بوده که به مجموعه سرمایه دانشگاه اضافه شد. علاوه بر این، در نظر داریم تا پایان سال جاری یا اوایل سال آینده، ۲۲ طرح دیگر با هزینه های بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان افتتاح کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تأکید کرد که این طرح‌ها در حوزه‌های آموزش، بهداشت، اورژانس و درمان است که نمون‌های از آنها بیمارستان‌های حضرت زینب در اشکذر و خاتم در استان یزد هستند.

نوری شادکام همچنین از پیشرفت‌های قابل توجه دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری خبر داد و گفت: در سال جاری، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از رتبه سوم کشور در حوزه پژوهش به رتبه دوم ارتقا یافت و در حوزه فناوری از رتبه یازدهم به رتبه سوم کشور صعود کرد. همچنین، ۱۰ نفر از دانشمندان دانشگاه در میان دو درصد برتر دانشمندان جهان قرار گرفتند که این موفقیت نشان دهنده جایگاه ویژه دانشگاه در سطح بین المللی است.

وی در خصوص رشد دانشجویان دانشگاه اظهار داشت: در یک سال گذشته، تعداد دانشجویان دانشگاه به دو هزار نفر افزایش یافته است. این دانشجویان در رشته‌های مختلف پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و تخصصی تحصیل می کنند که نیاز به خوابگاه، کلاس‌های آموزشی و امکانات جدید دارند. خوشبختانه هماهنگی‌های لازم برای بهبود کیفیت تحصیلی و خدمات رفاهی این دانشجویان انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد افزود: در حوزه فرهنگی، مشارکت دانشجویان در انتخابات دانشجویی و صنفی پنج برابر شده که این خود نشان دهنده اعتماد و انگیزه بیشتر دانشجویان برای مشارکت در سرنوشت خود است. 

نوری شادکام همچنین در حوزه درمان به پیوند اعضا اشاره کرد و گفت: در سال گذشته، ۱۱۴ پیوند اعضا در سطح استان انجام شده که تمامی این پیوند‌ها با موفقیت انجام شده است. این عمل‌ها از پیچیده ترین و سنگین ترین جراحی‌ها هستند که با همکاری تیم‌های پزشکی فوق العاده حرف‌های انجام می شود.

وی در خصوص حمایت‌های خیرین در دانشگاه تصریح کرد: در این یک سال، تفاهم نامه‌هایی به ارزش پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان با خیرین در حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان منعقد شده که باعث شتاب گرفتن طرح‌های درمانی و بهداشتی در استان شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در پایان گفت: هدف ما اینست که با توجه به این دستاوردها، سطح خدمات بهداشتی و درمانی در استان یزد را ارتقا دهیم و به مردم عزیز استان خدمات بهتری ارائه دهیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تبریک و  تسلیت شهادت مدافع نظم و امنیت استواریکم حسین سواری در اهواز
بهره برداری پایگاه امداد و نجات جاده‌ای امام رضا(ع) رباط
دستاورد‌های یکساله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد 
روایت روز تلخی که در حافظه شهر قزوین ماندگار شد
وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور
بهره برداری از مجتمع گاومیش داری صنعتی شیری در شوش
افتتاح و کلنگ زنی۶۲ طرح عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۸۵۶ تومان در شهرستان گچساران
نمایش آثار تحسین شده چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر در کیش
نجات جان ۹ تبعه افغانستانی در مرز تایباد
افتتاح سه طرح‌های عمرانی، فرهنگی و خدماتی در شاهین شهر
افتتاح ایستگاه خودکار هواشناسی اشترینان
وقتی کردستان عراق با افتخار از انقلاب اسلامی یاد می‌کند
آمادگی برای برگزاری رویداد ملی رسانه‌ای ایران جان
خبرنگاران رسانه ملی آماده به رخ کشیدن غیرت انقلابی مردم گلستان در جهان
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در چادگان
دعوت دادستان مرکز خوزستان برای حضور باشکوه مردم استان در یوم الله ۲۲ بهمن
دعوت مسئولان از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
افتتاح چند طرح با بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه در فیروزه
افتتاح و کلنگ‌زنی چندین طرح آبرسانی در شهربابک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)